A WOMAN'S WORLD

 Hello Team

 

HELLO JACO & HANNEKE!

HELLO JACO & HANNEKE!

Bijnaam Jac, Jacopo & Hannie, Han, Hannes en schrik niet als je ons Sjatz tegen elkaar hoort zeggen...dit is een lange foute grap.

Motto Live the life you love, love the life you live!

Passie Naast onze passie voor fashion, lifestyle en Hello Den Bosch en Girls love Hey, worden we ook erg gelukkig van: een mooie rode wijn, sushi, reizen (en dan vooral naar Cuba), Netflix (Dexter en Breaking Bad waren toch wel favoriet), Jay, tweeling Teun en Julian, avonden borrelen met vrienden en zomerse BBQ avonden.

HELLO LISE!

HELLO LISE!

Bijnaam 'Lies', dat ligt lekker in de mond, ook zoals carpaccio, wat ik graag op het menu zie staan.

Motto Mijn Life quote is: be YOU tiful

Passie Tennissen, fitnessen, uitstapjes, vriendinnen avondjes met een droog wit wijntje om de schoolstress even te vergeten, vakanties en 'natuurlijk' shoppen!!

HELLO STEPHANIE!

HELLO STEPHANIE!

Bijnaam Steef, Tante Steef

Motto Vier het leven

Passie Mijn lieve familie en vriendinnen, de magie van Disney, avondjes uit met vriendinnen, lekker eten en cocktails drinken. Ik word blij van mooie kleding en spullen voor in huis. Ook ben ik verslaafd aan Netflix en guilty pleasure programma's, daarnaast houd ik er van om feestjes te organiseren

HELLO DENICE!

HELLO DENICE!

Bijnaam Dennis

Motto Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen

Passie Winkelen, eten (vooral sushi), munt thee en wijn drinken op 't terras, uitgaan (want het leven is een feestje), kijken van crime series en crime documentaires.

HELLO IZA!

HELLO IZA!

Bijnaam Is eigenlijk heel makkelijk en kort, gewoon 'Ies'

Motto We don't remember days, we remember moments

Passie Mode, beauty en lifestyle zijn voor mij dingen waar ik mij graag mee bezig houd. Naast dat je mij in winkel kan tegenkomen, kan jij mij in 2021 ook tegen komen in het vliegtuig als stewardess. Door mij studie is de liefde voor de Spaanse taal aangewakkerd en luister dan ook graag naar Spaanse muziek. In mijn vrije tijd spreek ik graag met vriendinnen af om even bij te kletsen.