FASHION LIFESTYLE FUN FOR MEN & WOMEN

Blog

  

HELLO BLOG!


Terug naar overzicht

18-09-2017

HELLO! HELLO OUD-COLLEGA!

WAUW. Zo begin ik even mijn tweede blog. Ik heb veel lieve en leuke reacties gehad over
mijn allereerste blog. Dat zag ik eerlijk gezegd niet aankomen. Bij deze aan iedereen die mij een berichtje heeft gestuurd of de tijd heeft genomen om mijn blog te lezen, super bedankt!!Ik waardeer het enorm!!

Om jullie even een beter beeld te geven van wie ik ben, dacht ik misschien is het wel leuk
om wat over mezelf te vertellen. Praten over mezelf is niet zo mijn ding, maar ik doe maar gewoon alsof ik nu nieuwe vrienden maak.

Mijn naam is dus Luciëna. Voor vele Luus, voor sommige Lulul en voor hoge uitzondering een ander koosnaampje die ik niet ga vertellen. Bedankt pap en mam! Ik ben 27 jaar en ben geboren en getogen in de mooie stad Den Bosch. Een stad wat lijkt op een grote dorp. Gemoedelijk en bruisend (heel erg in de zomerdagen). Mocht je uit een ander deel van Nederland komen en deze blog nu lezen; ‘Kom gezellig naar Den Bosch en ontdekken deze mooie stad, met gezellige mensen die je graag verwelkomen en je graag vertellen wat je zeker niet mag missen.’

Zoals ik al verteld heb ben ik sinds begin dit jaar niet meer werkzaam bij HELLO Den Bosch. Ik heb gekozen voor een nieuw avontuur in het bedrijfsleven. En dat bevalt mij zeer goed!! Een kleine club ingewisseld voor een grote club. Super eng in het begin, maar ik leef nog steeds!!

Mijn afkomst is Surinaams Javaans, dus dat zorgt op verjaardagen voor heel veel lekker
eten. Bami, Nasi, Kip, Saoto, Bakabana. Zoals jullie lezen.. een echte foodlover. IK HOUD
VAN ETEN!! Dat brengt mensen samen en daar word ik weer enorm blij van. Gezelligheid kent geen tijd en ik ben echt een gezelligheidsmens.

Iets waar ik ook altijd blij van word is mijn familie en mijn vriendinnen. En in het speciaal 2 kleine meisjes, mijn nichtjes!! Ik vertel altijd vol trots dat ik tante ben van 2 hele leuke meisjes, eentje van 10 en eentje van 6. Het maakt het extra speciaal dat ik hun enige echte tante ben, dus mijn band met de meisjes is ook onbeschrijfelijk en heel bijzonder. Hoe rot ik mij soms ook voel, als ik met hun ben weet ik dat het goed zit. Zij vormen op de gekste manieren altijd wel een lach op mijn gezicht en maken mijn leven extra bijzonder.

Verder ga ik ook heel erg goed op festivals (MINI VAKANTIE!!) (Alle zorgen wegdansen),
concerten of gewoon muziek heel hard aanzetten in de woonkamer en dansen met je
nichtjes totdat je in je broek plast van het lachen (Yep, zelfs als je bijna de 30 aanraakt
gebeurt dat soms). Ik lees ook boeken, ik heb daar helaas nu minder tijd voor, maar dat zijn de echte me-time! Over me-time gesproken.. ik heb die 3 keer in de week een uur. Yoga en sporten! Investeren in jezelf is belangrijk, althans dat vind ik. Een gevoelsmens en mijn intuïtie is mijn gids.

Ik hoop dat ik op deze manier jullie een beter beeld heb gegeven van mij. Zo niet, wellicht zie je mij rond dwarrelen in Den Bosch en spreek mij gerust aan. Kan ik meteen vertellen waar HELLO Den Bosch is!! Yep, ik blijf gewoon reclame maken.

Heb een fijne week!

Liefs, LuusTerug naar overzicht