FASHION LIFESTYLE FUN FOR MEN & WOMEN

Blog

  

HELLO BLOG!


Terug naar overzicht

14-08-2017

HELLO FROM THE OTHER SIDE! HELLO, IT’S ME!

HELLO! HELLO Den Bosch!

Zo. Zit ik dan achter mijn laptop. De eerste regel is bijna geschreven. Stiekem kruipt de angst een beetje in mij naar boven, gaat dit wel leuk worden? Ga ik het wel goed doen? Maar dan ineens denk ik aan alle herinneringen die ik heb bij HELLO Den Bosch en vervaagt alle angst. Dit is de reden waarom ik graag wil bloggen voor deze fantastisch winkel die vandaag precies 2 jaar bestaat!

HELLO FROM THE OTHER SIDE! HELLO, IT’S ME! Jep, iedere keer weer als er een klant in de winkel stapt worden we luidkeels toegezongen. Uiteraard zijn wij de inspiratiebron geweest voor deze liedjes van deze fantastische artiesten.

Maar goed.. HELLO Den Bosch dus. Een winkel aan het fonteinpleintje met de witte voorgevel, de witte bank (het waren er ooit 2, maar inmiddels is het er maar 1. Iets met de gemeente enzo.) en de leuke plantjes die aan het plafond hangen. KAN. NIET. MISSEN.

Hoe HELLO Den Bosch is ontstaan?! Het begon allemaal toen Hanneke en Jaco elkaar ontmoetten, zij elkaar aankeken en vlinders van elkaar kregen. Ja, dit is een korte maar toch romantisch versie. Al zeg ik het zelf. Zij deelde niet alleen de liefde voor elkaar (ze delen nog steeds de liefde met elkaar, don't worry) maar ook de droom om samen een winkel te beginnen. De geniale breinen kwamen bij elkaar en HELLO Den Bosch was geboren. Inspirerend dit verhaal. Zij bewijzen dat dromen uitkomen, zolang je er maar in gelooft en er hard voor werkt.

Samen met 5 fantastische meiden zorgen zij ervoor dat alle klanten met een splinternieuwe outfit de deur uitlopen. Niet alleen een outfit trouwens, ook vaak een hebbedingetje voor in huis of een cadeautje voor een ander. HELLO Den Bosch, fashion, lifestyle and fun. Voor mij mist daar nog een woord; familie. Begin dit jaar afscheid genomen van mijn tweede familie. En ja ik heb gehuild, tranen met tuiten. Voor mensen die dit lezen en mij kennen; LACH MAAR in je vuistje!. Ik ben nou eenmaal een gepassioneerde gevoelsmens en die dus situaties INTENS (YES, mijn lievelingswoord) beleefd.

Anyhow.. De meiden die ik achter heb gelaten en dus nog steeds dagelijks hun passie voor mode delen met klanten zijn; Vicky, Lieke, Lieke, Ilse, Lise en Nicole. Ja, er werken 2 Lieke’s. Dat vonden ze lekker makkelijk, je hoeft maar 1 keer te roepen en iedereen kijkt om. In drukte is efficiënt werken van belang dus bij deze een goed argument. De meiden stellen zich onder het knopje 'HELLO Team' aan je voor, ieder op een hun eigenwijze en MET mooie quotes. Wederom; INSPIREREND

Waarom ben ik de persoon die blogt? En waarom geen super hippe fashion blogger? Super simpel. Ik bood het aan, omdat de winkel in mijn hart zit. Daarnaast vinden Hanneke en Jaco mij (thank god) nog steeds erg aardig. Stiekem zijn ze van mij gaan houden. Maar gevoel. INTENS. (YES, tweede keer gebruikt). Dus dat. Ik ga mijn best doen om jullie te entertainen met schrijven. Jullie dichter bij de winkel en het knapper personeel te brengen. Ik ben een trotse Bosschenaar dus zal ook vaak Den Bosch aan jullie 'verkopen' en ik zal natuurlijk ook wat vertellen over leuke trends in de modewereld.

Ik ben van mening; als je kleding draagt waar je je goed in voelt, dan straal je dat vanzelf uit.

En met mijn inspirerend quote sluit ik mijn allereerst blog voor HELLO Den Bosch af, yaay!


Liefs,
Luus

p.s. Dit was INTENS (yes, derde keer!!) spannend.Terug naar overzicht