A WOMANS WORLD

Blog

  

HELLO BLOG!


Terug naar overzicht

17-01-2018

HELLO NEW YEAR! HELLO INKOOP!

Voor je het weet zijn de feestdagen voorbij en bevind je je alweer in de 3e week van januari. Wat gaat de tijd toch snel. Iedereen zit weer in het vaste ritme van werken, sporten, weekenden vullen met sociale bezigheden en “me-times” inlassen. Het nieuwe jaar is begonnen en de goede voornemens zijn in volle gang.
In de winkel lijkt het rustig, de kerstspullen zijn weer terug in de doos en de bezem gaat door de winkel heen. Items in de sale: oud maakt ruimte voor nieuw.

Zoals ik al zei: het lijkt rustig, maar niets is minder waar. Dit is de maand dat Jaco & Han het intens (yes, daar is ie weer!) druk hebben, want… INKOOP SEASON has started! En dat voor het volgend winterseizoen. Druk op pad om de leukste items binnen te slepen en te bedenken welke merken ze laten gaan en welke nieuwe merken ze een plek geven in de winkel. Nou geloof me, laat dat maar aan hen over. Dit vinden ze één van de leukste dingen om te doen. Het zijn vaak lange, maar hele leuke dagen! Als je nieuwsgierig bent, check dan vaak onze Instagram-story, daar geven zij regelmatig een sneakpeek. Voor nieuwsgierige mensen misschien niet heel handig, want het houdt in dat je nog wel even moet wachten voordat je het in je handen kunt krijgen.

Naast dat januari in het teken staat voor inkoop, is er ook nog een ander gedeelte waar Jaco & Han altijd heel erg enthousiast over zijn. Ruim van te voren wordt hier dan ook altijd rekening mee gehouden in de planning. Op 21 en 22 januari zijn Jaco & Han wat ‘lastig’ te bereiken, want dan vindt de twee-jaarlijkse Modefabriek weer plaats. Twee dagen lang inspiratie, twee dagen lang netwerken en twee dagen lang met je concullegae kletsen en ideeën delen. Daarnaast heb ik gehoord dat de borrel er na erg leuk is. Menig voetjes gaan dan van de vloer. Voor de meeste mensen in de modewereld is dit een jaarlijks evenement waar ze stiekem naar uitkijken. Mocht je dit lezen en graag in de modewereld willen stappen óf je bent opzoek naar meer inspiratie? Zet dan zeker deze 2 data in je agenda en zorg dat je erbij bent. Neem een kijkje en laat je overspoelen door mode! Meer informatie vindt je op: www.modefabriek.nl.

Over mode en HELLO Den Bosch gesproken... Misschien dat je het al op onze sociale kanalen hebt gezien: HELLO Den Bosch is op zoek naar een weekendkracht en een Assistent Shopmanager. Word jij blij van mode?! Word jij blij van mensen blij maken?! Vind je het leuk om in een klein team te werken waar je van elkaar kunt leren en waar je ook heel erg mee kunt lachen?! Oftewel, zou jij mijn collega willen worden?! Stuur dan een toffe CV met motivatie naar info@hellodenbosch.com. Wil je meer weten over deze functie of over wie wij zijn, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen. Wie weet worden wij wel hele gezellige collega’s!

Zo, het is weer gelukt! Mijn eerste blog van het jaar 2018. Sorry dat jullie er even op hebben moeten wachten, maar ik moest even bijkomen!
Wij gaan vanaf nu de dagen aftellen, want de volgende blog wordt rood wit geel!

Liefs Luus

P.S. wil jij een leuk embleem voor op je jasje? Ook dit jaar is er een HELLO Den Bosch embleem! Hij is maar €5,- en geloof me, deze wil je!Terug naar overzicht