A WOMANS WORLD

Blog

  

HELLO BLOG!


Terug naar overzicht

05-12-2017

HELLO! HELLO NEW YEAR!

Het einde van 2017 is in zicht. Ik tel de dagen af. Vele tellen met mij de dagen af. Er word teruggekeken op het afgelopen jaar. Er worden nieuwe voornemens gemaakt en ook word er vast ergens afgesproken of ze mee gaan doen aan de nieuwjaarsduik. Voor sommige zal dit een doodnormale jaarafsluiting zijn en voor sommige is het een afsluiting van het heftige tijd. Sommige zullen stilstaan bij degene die zij moet missen in het buitenland of bij degene die er helaas niet meer zijn.

Voor mij blijft iedere afsluiting van het jaar altijd bijzonder. Het is een afsluiting van een hoofdstuk in een boek. Mijn eigen boek genaamd ‘Het leven van Lulu.’ In mijn fantasie vind ik dit een betere titel, ligt lekkerder op de tong en is commerciëler. Ik heb altijd de tik om aan het eind van het jaar te kijken waar ik nu sta en een samenvatting te maken in mijn hoofd. Het is een bewogen jaar geweest, met veel veranderingen. In mijn carrière, in mijn sociale leven, maar vooral in mij als persoon. Ik heb geleerd, ik heb gefaald en ik ben weer opgestaan. Ik ben sterker geworden, maar vooral wijzer geworden. Wijzer over mezelf, mijn eigen leven en mijn eigen pad die ik bewandel. Ik ben geraakt door diepe gesprekken met mijn neef op Curaçao (ergens ook best eng, want heb meer gemeen met hem dan ik dacht. Lees; gevoelsmens), ik ben gemotiveerd geraakt door mijn oud-collega’s en ik ben meer in mezelf gaan geloven door mijn nieuwe collega’s. Ik heb kansen gekregen en ik heb ze gegrepen. Eén daarvan is dat ik nu schrijf voor mijn ‘tweede familie’. Schrijven was een bulletpoint op mijn bucketlist en zij geven mij de kans om het waar te maken en het op mijn lijst af te vinken. *VINK*

Over dat laatste gesproken.. Net als vorige jaar heeft HELLO Den Bosch achter in de winkel weer de HELLO X-Mas Pop Up Store voor jullie geopend. Mocht je nog niks in huis hebben voor in of onder de kerstboom, hop dan gauw naar binnen om wat toffe dingen in te slaan. Kijk uit! Je word er namelijk erg hebberig van! En je kerstgevoel gaat er alleen maar van stijgen!

2017, bedankt!! Je was mooi, je was fijn, je was ook echt soms enorm stom, maar je hebt mij veel geleerd, je hebt mij wijzer gemaakt en je hebt mij mooie herinneringen gegeven.

2018, here we come!! Tijd voor nog mooiere dingen, tijd voor nog fijnere dingen, tijd om nog meer te leren en nóg wijzer te worden. Maar vooral tijd om nog meer mooie herinneringen te maken!!

Ik wens iedereen een hele fijne kerst en alvast een gelukkig nieuwjaar!!

Liefs
Luus


p.s. Kijken jullie allemaal uit met vuurwerk. Rock de veiligheidsbril alsof het een fashion item is!Terug naar overzicht