A WOMANS WORLD

Blog

  

HELLO BLOG!


Terug naar overzicht

01-11-2017

HELLO! HELLO PRODUCTS

Blog nummer drie! Whoop whoop. Er hangen, liggen en staan vele leuke merken bij HELLO in de winkel. Op de website onder het kopje ‘merken’ vind je de merken die er in de winkel staan, hangen of liggen. Nog beter is om natuurlijk langs te gaan en even het verhaal van sommige merken aan te horen. Geeft net een betere dymensie. Uiteraard zal ik jullie natuurlijk ook meer vertellen over de merken.

To the point.. De geniale breinen van Han & Jaco (afkorten voor het gemak en omdat het gewoon lekker in de mond ligt) kwamen weer bij elkaar. Een droom was om een winkel te beginnen. Die kunnen we afvinken. Een andere droom en eigenlijk een verlengstuk van de eerste droom, is het ontwikkelen van HELLO als merk. OMG! WAT?! Ja je hoorde het goed. Dit stel zit nooit stil en hun fantastische creatieve breinen zijn altijd in beweging.

De brainstormsessie was gedaan, uitwerken en voor we het wisten, stond begin dit jaar de winkel vol met dozen. Dozen met hele gave HELLO LETTERBOARDEN. Niet die hele leuke met die lampen (ook zeker een aanrader) maar iets meer vintage. Letterborden die ook te vinden waren in de voetbalkantine. Grote kans dat ze er nog steeds hangen met ‘broodje kroket €2,-’, maar moet eerlijk toegeven dat ik er vroeger vaker kwam dan nu. Jullie denken nu vast hoezo?! Nee, ik heb niet gevoetbald. Mijn vader daarentegen wel en zelfs mijn moeder. Wel zaalvoetbal, maar geloof me in dat kleine Surinaams Javaans moedertje zit een beest. Dus die wilde je vroeger echt niet als tegenstander. Anyway.. ik dwaal, zoals gewoonlijk, weer af. Om het nog iets meer gevoel te geven een afbeelding. De letterborden zijn te koop voor €49,95.

Het eerste product was aanwezig, but what’s next?! Zoals ik al zei de creatieve breinen van Han & Jaco gaan altijd door en toen was daar het tweede HELLO product, namelijk de HELLO Balloon. Of terwijl een hele leuke lamp waar je met een uitwisbare stift je eigen tekst op kan schrijven! Hoe leuk is dat?! Ga los met je eigen creatieve ideeën. Daarvoor moet je dus wel eerst een naar de Fonteinstraat nummer 2 (het gebouw met witte gevels, het leuke bankje en de planten aan het plafond). De lampen zijn €34,95 en als je Hello volgt op instagram heb je al een sneak peek gezien op hun Instastories.

Beide borden zijn leuk om te krijgen of te geven OF om jezelf gewoon te verwennen. Mij is ooit door een wijze vriendin verteld: ‘Als niemand je kietelt, moet je het zelf doen. ‘ En gelijk heeft ze.

Ik hoop dat je nu kriebels en jeuk in je handen krijgt.. Dus ga gauw naar de winkel en schaf nog één van deze toffe letterborden aan. Ja, dit is ongegeneerd reclame maken HA! No shame! Han & Jaco bewijzen wederom weer dat dromen uitkomen.

Liefs Luus

P.S. Ik denk dat ik mijn blogs blijf afsluiten met goede quotes of inspirerende woorden. Sounds like a plan? Laat het mij weten.Terug naar overzicht