A WOMANS WORLD

Blog

  

HELLO BLOG!


Terug naar overzicht

20-08-2018

HELLO NIEUW NIEUWER NIEUWST!

Voor ik losbarst over de te gekke nieuwe collectie bij HELLO en ik heel groot nieuws onthul, zal ik mijzelf eerste even netjes voorstellen. Mijn naam is Jorie en ik ben sinds een paar weken werkzaam bij HELLO. Je kan mij herkennen aan mijn blonde krullen en mijn niet-Brabantse accent. Tijdens een dagje shoppen met mijn schoonmoeder in het superleuke Den Bosch raakte ik aan de praat met Hanneke. Van het een kwam het ander en inmiddels mag ik mijzelf een echte HELLO’er noemen.

Ik heb vijf jaar in de marketingwereld gezeten, letterlijk gezeten, maar het contact met de klanten en het fysieke werken miste ik zo erg dat ik de stap heb gemaakt om weer terug de detailhandel in te gaan. De hele dag staan vinden mijn voeten nog even wat minder, maar daar moeten ze maar gewoon aan wennen. De eerste paar weken zijn voorbij gevlogen, mede door mijn ontzettend leuke en gezellige collega’s. Die ik trouwens elke dag weer wat beter leer kennen. De verhalen over weekenden met redelijk veel alcohol (noem maar gerust heel veel alcohol) of het niet durven wegzetten van de dozen in het dozenhok, oftewel het spinnenhok, heb ik allemaal al gehoord. Maar ik zal verder geen namen noemen hoor! Haha ;)

De eerste paar weken heb ik mij vooral bezig gehouden met het leren kennen van de nieuwe collectie. Zonder er te veel een reclameverhaal van te maken, kan ik je wel vertellen dat de nieuwe collectie echt super tof is! Als klant zijnde lijkt het mij maar al te moeilijk om te moeten kiezen uit al die mooie kleurrijke en dierlijke prints. En dat dan gecombineerd met een stoere jeans of een nette chino. Echt helemaal top!

Wat trouwens wel nog heel leuk is om te noemen is het nieuwe merk in
woonaccessoires, &klevering. Zij zeggen zelf: ‘Wij maken creatieve, kleurrijke
woonaccessoires en gifts.’ Het creatieve spat er inderdaad wel vanaf! Van Delfts blauwe vaasjes tot gouden tijgers, echt super nice! Ik houd wel van wat dierlijks in huis, naast onze poes Dolly dan natuurlijk. Ik ben wel heel benieuwd hoe ze zou reageren als ik met de bijna levensgrote kat met lichtgevende ogen van Seletti thuiskom… Om de rust in huis te bewaren moet ik het maar houden bij een spaarpot van een cheeta of een palmboom als kaarsenhouder van Bloomingville.

En dan komen we nu toch echt aan bij het GROTE nieuws… Want na drie jaar krijgt HELLO Den Bosch er een zusje bij: HEY Den Bosch!
Ook bij dit nieuwe concept staat Fashion, Lifestyle en Fun voorop maar richten we ons hier meer op een jongere doelgroep. De winkel komt in het mooie hoekpand in de Minderbroederstraat/ Snellestraat. We hopen medio oktober de deuren te mogen openen. Natuurlijk zijn wij voor deze winkel op zoek naar leuk personeel, dus denk jij dat je binnen het HEY-team past? Kijk dan even op deze pagina: hellodenbosch.com/Vacatures

En wil je echt niks missen? Volg dan alvast Hey Den Bosch op Facebook en Instagram voor alle ontwikkelingen.

Wat een nieuws allemaal! Hopelijk wordt het volgende blog net zo gevuld met leuk
nieuws.

Tot de volgende!Terug naar overzicht